To Top

Доставка

Скъпи приятели,

можете да направите своята поръчка за боров прашец, в каквато разфасовка и грамаж желаете, по всяко време на денонощието. Всяка пратка пристига в оригиналната опаковка на боровия прашец, запечатана по начин, който да не позволи никаквo разсипване или похабяване по време на транспортирането. Гарантираме максимално бързо обработване на вашата заявка, след което изпращаме продукта ви чрез куриерска фирма Speedy. Доставките се извършват до всяка точка на страната.

Цена за доставка:

До офис на куриерска фирма Speedy:  3 лв. Моля, въведете точния офис на Speedy при попълване на данните за поръчката ви.

До точен адрес на клиента: 4.20 лв. Моля, попълнете желания адрес за доставка (може да е и работното ви място) във формата за поръчка.

Забележка: Имате право да промените адреса за доставка или адреса на офис на Speedy на следния телефон: 0878 446 313

Доставката се извършва в рамките на 24 часа, ако заявката е направена преди края на работния ден в 17:00 часа и след 48 часа, ако е направена след 17:00 часа (не важи за официални празници и почивни дни).

След като пратката пристигне в офис на Speedy, ще получите sms, за да можете да я приберете в удобно за вас време. Ако сте посочили доставка до точен адрес също ще бъдете известени предварително.

Платежният метод е наложен платеж при получаване на пратката, като тя върви със специална гаранция за преглед. Можете да прегледате своята пратка, преди да я заплатите, за да се уверите, че заявката е изпълнена правилно и стоката е в нормален търговски вид.